Een kantoor, thuis in uw blokhut

Heeft u een kantoorbaan? U kunt uw werk dan op verschillende locaties uitvoeren. Het is mogelijk naar het kantoor van het bedrijf waar u werkt te gaan, zodat u met uw collega’s kunt werken. Het is echter ook mogelijk om vanaf uw huis te werken. Dit is om verschillende redenen ideaal. Om uw zakelijk en privéleven toch apart te houden, kunt u kiezen voor een kantoor in uw tuin. Zo heeft u de voordelen van het thuiswerken, maar heeft u ook het gevoel dat uw huis niet ook uw werkplek is. Dit is de ideale situatie!

Lekker dichtbij huis

Het grootste voordeel van thuis werken is dat u geen last heeft van reistijd. U bent meteen op uw werkplek als u ’s ochtends opstaat. Dit betekent ook dat u niet extra vroeg hoeft op te staan. U hoeft bijvoorbeeld in de winter de ruiten van de auto niet meer te krabben. Verder heeft u geen last van lange files als u om vijf uur klaar bent met werken en naar huis wil. U loopt uw kantoor uit en meteen uw woning in. Voor de mensen die geen zin hebben om lang te reizen naar het werk, klinkt dit als muziek in de oren. Zo blijft er namelijk genoeg tijd over om andere dingen te doen.

Een duurzaam kantoor

Tegenwoordig is het voor veel mensen erg belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Daarom is duurzaamheid een groot begrip geworden. Door te kiezen voor een blokhut als kantoor aan huis, kunt u uw kantoor volledig laten bestaan uit natuurlijke materialen. Deze kan zelfs volledig bestaan uit gerecyclede materialen.

Verder geeft het een warme uitstraling als u houten wanden om u heen heeft. Zo komt u tot rust en kunt u zich volledig concentreren op uw werk. Met een houten blokhut bent u dus duurzaam bezig en zorgt u voor een rustgevende werkplek.

Blijf warm in de winter

Het is ook belangrijk dat u in de winter kunt blijven werken in uw kantoor. Het kan in de winter erg koud worden, dus goede isolatie is enorm belangrijk. Als uw blokhut goed geïsoleerd is, blijft de warmte binnen en de kou buiten. Zo kunt u werken zonder dat u handschoenen nodig heeft. Voor het beste resultaat isoleert u de wanden, vloer en het dak. Zo weet u zeker dat er genoeg warmte in uw kantoor overblijft om goed te kunnen werken.

Het is ideaal om vanuit uw tuin te werken. Een blokhut biedt hier de perfecte gelegenheid voor. Zo kunt u in uw tuin werken, maar heeft uw kantoor ook een goede sfeer door het hout. Er zijn verschillende modellen beschikbaar om uw droom blokhut te kunnen gebruiken als kantoor. Lijkt dit u wel wat maar heeft u nog geen blokhut in uw tuin? Bekijk het brede assortiment aan blokhutten op www.lugarde.nl.