Alles wat je moet weten over de onderwijsvacaturebank van Nivvo

Het vinden van een baan in het onderwijs is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk. Ook voor een school is het niet gemakkelijk om uitgevallen docenten te vervangen door een goede docent. De oplossing voor deze problemen ligt bij de onderwijsvacaturebank van Nivvo. Voor zowel scholen als bekwame docenten is dit een plek om te vinden wat je zoekt. In dit artikel lees je alles over deze onderwijsvacaturebank en wat Nivvo voor jou kan betekenen. Of je nu op zoek bent naar een baan of een docent: Nivvo staat voor je klaar.

De onderwijsvacaturebank

Onderwijsvacaturebank Nivvo is gespecialiseerd in het vervangen van docenten in het voortgezet onderwijs, het speciaal onderwijs en het MBO. Dit kan voor zowel een tijdelijke of een vaste functie zijn. Als docent die een baan zoekt en als school die een docent zoekt ben je hier aan het juiste adres. Nivvo is veel meer dan alleen een vacaturebank voor het onderwijs. Zelfs de hele werving en selectie van kandidaten kan door dit bedrijf geregeld worden zodat je je als school kan richten op wat echt belangrijk is: het onderwijs dat je wilt bieden. Je weet bij een kandidaat van Nivvo dat je kwaliteit krijgt. Op de website kun je als school en docent zeer veel informatie vinden over allerlei aspecten van het werken in het onderwijs. Zo kun je vinden welke eigenschappen een goede docent heeft en welke vervolgopleiding je het beste kunt volgen als je docent wilt worden. Nivvo doet met passie zijn werk en dat is te zien aan alles. Neem zelf ook eens een kijkje op de website voor inspiratie of om contact op te nemen met deze bijzondere vacaturebank.

Wat je kunt verwachten

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat je kunt verwachten van een bedrijf als Nivvo. Dat is belangrijk voor zowel werkzoekende docenten en scholen. Als je als school een vacature doorstuurt gaan ze meteen aan de slag met het zoeken van geschikte kandidaten in de database. De cv’s worden naar de school doorgestuurd waarna deze kan kiezen met wie ze een gesprek willen voeren. Deze afspraken worden gemaakt door Nivvo. Nadat de perfecte kandidaat is gekozen regelt Nivvo alle contracten. De docent kan dan bij de school aan de slag. Na twee weken wordt ook nog een evaluatie gedaan. Zo weet je als docent en als school dat je goed zit.