Innovatieve kartonnen verpakkingen voor jouw producten?

Milieuvriendelijke verpakkingen

Een product kan in allerlei verschillende verpakkingen zitten. Zo kan sinaasappelsap bijvoorbeeld in een glazen fles, plastic fles of een kartonnen verpakking zitten. Welke verpakking is nou het milieuvriendelijkst? Dat is de kartonnen verpakking. Waarom? In Nederland bestaat papier en karton namelijk voor meer dan 90% uit gerecycled papier. Met karton ben je dus instaat om duurzaam te ondernemen. Duurzaamheid is een belangrijk punt dat consumenten meenemen in hun aankoopbeslissing. Consumenten zijn zich immers bewust van de gevolgen van duurzaamheid en kiezen met oog daarop liever voor duurzame producten. Als je jouw producten laat verpakken met een kartonnen verpakking, dan zal een consument eerder voor jouw product kiezen dan voor hetzelfde product van een concurrent met een plastic verpakking.

Vernieuwende verpakkingsoplossingen

Met de Remmert Dekker verpakking ben je verzekerd van een vernieuwende verpakkingsoplossing. Met een eigen studio afdeling is creatieve en technische kennis snel beschikbaar voor onderzoek, ontwikkeling en prototype testen. De Remmert Dekker verpakking volgt de verpakkingstrends en kan direct op elke vraag inspringen. De Remmert Wil jij graag gebruik maken van deze vernieuwende verpakkingsoplossingen? Neem dan contact op en laat je informeren over de Remmert Dekker verpakking.

Waarom kies je voor de verpakkingen van Remmert Dekker?

Al jaren lang houdt het bedrijf zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kartonnen verpakkingen voor zeer diverse toepassingen. Het verantwoordelijk omgaan met het milieu is hierbij belangrijk. De opwarming van de aarde en klimaatveranderingen zijn zaken waar het bedrijf direct wat aan kan doen door ontwikkeling van milieuvriendelijkere productieprocessen en het terugdringen van milieu belastende stoffen. Met oog hierop wordt er ook veel aandacht besteedt aan energiebesparing. Dekker verpakkingen hebben certificeringen voor duurzaam karton, duurzaam bosbeheer en milieumanagement.