Een F1 race simulator huren?

Op televisie zie je vaak Formule 1 auto’s tegen elkaar racen bij de F1. Formule 1 auto’s staan bekend om de enorme snelheid die ze kunnen bereiken en om hun stoere en sportieve uitstraling. Regelt u een evenement dat gerelateerd is aan motoren? Dan is deze F1 race simulator perfect om aan het evenement toe toevoegen. Doordat F1 een bekende sport is, zijn er veel mensen die weleens een keer in een Formule 1 auto zouden willen rijden. Door de realistische Formule 1 simulator toe te voegen aan het evenement, weet u zeker dat het evenement een succes wordt. U kunt kiezen uit meer dan dertig verschillende F1 simulators, er zit dus altijd wel een simulator tussen die perfect past bij het evenement.

Voor wie is de F1 race simulator geschikt?

Zoals voorheen gezegd, is er veel animo naar de F1 race simulator. Met oog hierop is de F1 simulator toegankelijk voor iedereen. De simulator is namelijk geschikt voor alle leeftijden en lengtes en is makkelijk te verstellen. De pedalen kunnen versteld worden zodat ook kleine kinderen de mogelijkheid hebben om te kunnen sturen, remmen en gassen.

Waarom huurt u een F1 race simulator voor uw evenement?

Een F1 race simulator huren is een goed middel om het evenement tot een succes te maken, maar waarom? Buiten het feit dat een F1 race simulator echt de aandacht van het publiek zal trekken, is het ook nog mogelijk om eigen logo’s, teksten of slogans op de simulator te plaatsen. Dit zal nog meer de aandacht trekken. Daarnaast is een F1 race simulator niet een individuele bezigheid. Bij enkele F1 race simulators kan ook het bandenwisselspel gespeeld worden. Hierbij dient een team zo snel mogelijk de F1 replica te wisselen. Dit maakt de F1 race simulator zeer divers en het is leuk voor jong, oud, individueel of als team!