Autoreclame, dat past bij deze tijd

Tegenwoordig wordt er op vele verschillende manieren reclame gemaakt. Eigenlijk overal waar je kijkt zie je reclame, een erg populaire manier om reclame te maken is via het meest bekend vervoersmiddel, de auto.

Reclame op mijn auto

Nederlanders zijn eigenlijk altijd onderweg en waar je dan ook kijkt zie je reclame. Vaak zie je dit op de grotere vervoersmiddelen zoals vrachtwagens en bussen. Echter wordt reclame op je auto steeds populairder. Onderweg naar een klant? Of gewoon even boodschappen doen? Met reclame op je auto zal je niet ontgaan aan de medeweggebruikers. Het ouderwetse beeld van autoreclame is er niet meer, reclame op alleen werkbussen is verleden tijd. Tegenwoordig zie je op veel privéauto’s subtiele reclame, doormiddel van een kleine benoeming op de bumper of achterruit. Naast deze subtiele reclame zijn er ook genoeg privéauto’s die volledig zijn ingepakt. Hierdoor ontkom je er eigenlijk niet aan dan dat je de reclame ziet.

Door jouw auto te voorzien met een reclame sticker zorg je voor meer naamsbekendheid voor je bedrijf of wellicht de sportvereniging waar jij actief bent. Reclame zorgt voor nieuwsgierigheid en kan ertoe leiden dat meer mensen de desbetreffende pagina waar jij reclame voor maakt bezoeken. Zorg ervoor dat het logo en de huisstijl naar voren komen in jouw ontwerp, zo zal je door iedereen herkend worden.

Let wel goed op voordat je een reclamesticker laat drukken of deze aansluit bij het model auto en het soort lak wat hier opzit, zo voorkom je beschadigingen!

autoreclame

De gevaren van mijn rijgedrag

Naast dat reclame op je auto kan bijdragen aan de naamsbekendheid kan het ook averechts werken. Het rijgedrag wat jij vertoont zal invloed hebben op de reclame die op jouw auto zit. Asociaal rijgedrag zal je dan ook moeten voorkomen. Let dus goed op hoe jij je gedraagt op de weg, zo voorkom je negatieve aandacht voor jouw bedrijf. Naast dat er een bedrijfsnaam op de auto staat, is hier ook vaak een telefoonnummer bij vermeld. Het is daarom van belang dat je geen gekke capriolen uithaalt op de weg, anders zal er snel genoeg een telefoontje naar de zaak gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *