Uw tuinhuisje als wellnesscenter

Er zijn veel mogelijkheden om uw tuinhuis in te richten. U kunt ervoor kiezen om het als opbergruimte te gaan gebruiken, om als kantoor gebruiken, maar er zijn ook nog andere mogelijkheden. Zoals uw tuinhuis gaan gebruiken als een heerlijk wellnesscenter. Een plek waar u heerlijk tot rust kan komen. Daarnaast hoeft u ook geen dure entree te betalen en kunt u heerlijk genieten van uw eigen tuin. Nu heeft u grote plannen om uw tuinhuis daadwerkelijk te gaan gebruiken als wellnesscenter, maar wat wilt uw allemaal in uw wellnesscenter?

Sauna

U kunt ervoor kiezen om een sauna te laten plaatsen in uw tuinhuis. Heerlijk in uw eigen tuin genieten en ontspannen. Als u dit wilt doen, moet u er voor zorgen dat u uw tuinhuis goed geïsoleerd heeft. Zodra het tuinhuis goed geïsoleerd is, kunt u uit verschillende sauna’s kiezen. Zoals een Finse sauna, infrarood sauna of een stoomcabine. Een sauna kan een verkoudheid of een pijn tegengaan. Na het gebruik van de sauna, kunt u heerlijk afkoelen in uw eigen achtertuin.

Jacuzzi

Het is ook mogelijk om een jacuzzi in uw achtertuin te plaatsen. Veel mensen willen het hele jaar door kunnen genieten van hun jacuzzi, daarom zou u uw jacuzzi kunnen plaatsen onder een overkapping of in een tuinhuis. Als u uw jacuzzi in uw tuinhuis plaats, kunt u het beste kiezen voor een tuinhuis met glazen deuren, zo kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Zonnebank in uw tuinhuis

Als de zomer voorbij is, is het natuurlijk minder warm en schijnt de zon minder sterk. Om een heerlijk kleurtje behouden, kunt u een zonnebank aanschaffen. Om uw huis ruim te houden, kunt u ervoor kiezen om een zonnebank in uw tuinhuis te plaatsen. Het hele jaar door een heerlijk kleurtje.

Misschien wilt u het ook wel alle drie in één tuinhuis? Of een sauna en een zonnebank in een mooi tuinhuis en een jacuzzi onder onze veranda. Dit is mogelijk, neem eens een kijkje op www.lugarde.nl. Het is mogelijk om uw tuinhuis met overkapping op maat te laten maken.