Tips voor de inrichting van je beursstand

Je beursstand optimaal inrichten is een hele klus. Hoe zorg je er nou voor dat bezoekers van een beurs juist naar jouw beursstand komen, in plaats van bij die van de buurman? Hieronder vind je een aantal tips die je kunnen helpen bij de inrichting van je beursstand.

Zorg voor een hapje en drankje

De liefde gaat door de maag, ook op een beurs. Om de aandacht van bezoekers te trekken, kun je dit doen met een hapje en een drankje. Terwijl je de bezoeker een heerlijke cappuccino aanreikt, kun je het eens rustig over je product of dienst hebben.

Ga de lucht in

Mocht je in het oog van de bezoeker willen komen, dan is het een goed idee om een hoge stand te plaatsen. Die zal dan opvallen van een grote afstand, en hiermee trek je al snel de aandacht van de bezoekers die net binnenkomen bij de beurs.

Zorg voor entertainment

Om het niet alleen maar zakelijk in te richten, is het ook een goed idee om voor entertainment te zorgen. Je kunt bijvoorbeeld een race simulator plaatsen, of nieuwe technologische features middels virtual reality laten zien.

Geef de bezoeker iets mee

Om in het hoofd van de bezoeker te blijven, is het een goed idee om iets mee te geven. Denk bijvoorbeeld aan flyers met informatie, of aan visitekaartjes, bedrukte pennen etc. Wanneer de bezoeker een week later de flyer weer in zijn handen heeft, zal hij weer aan jouw bedrijf denken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van tips om je beursstand te laten opvallen. Uiteraard zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om er voor te zorgen dat jouw beursdeelname een groot succes wordt!