Neem een kijkje in het assortiment van Zone Atex

Ben je heel specifiek op zoek naar een unieke verlichtingsbron, en weet je eigenlijk niet zo goed waar je het moet zoeken? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment van Zone Atex. Deze unieke verlichtingsbronnen zijn geschikt om te gebruiken op locaties of toepassingen met een verhoogd risico op explosiegevaar. Dit houdt in dat de lamp veilig gebruikt kan worden op toepassingen of locaties waar een verhoogd gevaar dreigt op een explosie. Mocht je op zoek zijn naar lampen die je veilig kunt gebruiken op zowel onshore als offshore locaties, dan is het zeker de moeite om je eens te verdiepen in het aanbod Atex lampen van Zone Atex. Lees dit artikel zeker nog even verder wanneer je hier nieuwsgierig naar bent. Wij gaan je namelijk alles vertellen wat je hierover moet weten.

Waarom Zone Atex lampen?

Je kunt op een offshore of onshore locatie met een verhoog risico op explosiegevaar niet zomaar iedere verlichtingsbron gebruiken die je wilt. Daarom bestaat het complete aanbod lampen van Zone Atex uit veilige verlichtingsbronnen die je kunt gebruiken voor zone 1/2/21/22. Welke soort lamp of welk armatuur je ook kiest, met een lamp van Zone Atex weet je zeker dat je verantwoord bezig bent en het veilig aanpakt. Je wilt immers niet het risico lopen dat je de verkeerde lampen gebruikt op de verkeerde toepassing of locatie. Dit kan voor grote problemen zorgen en dat je wil je absoluut voorkomen.

Schakel de hulp in van specialisten

Ben je er nog niet zeker van dat je zelf de juiste lamp kunt uitkiezen? Dan is het misschien een verstandig idee om de hulp van een specialist in te schakelen. Het team van Atex staat voor je klaar met passend advies op maat waar je verder mee kunt.