Hulp met invullen belastingaangifte

Hulp met het invullen van de Belastingaangifte?

In de eerste maanden van het jaar zitten bijna alle Nederlanders met één groot probleem: het invullen van de Belastingaangifte. Voor veel mensen is dit vaak een lastig en omslachtig proces. Want waar vul je precies de gegevens in? Wat is eigenlijk de betekenis van sommige belastingtermen? En is jouw belastingaangifte uiteindelijk wel goed verstuurd? Op al deze belastingvragen kunnen de medewerkers van de Belastingdienst eenvoudig antwoord geven. Maar u vraagt zich mogelijk af hoe je deze belasting adviseurs precies kunt bereiken. Geen nood! Er bestaat één centraal punt waar je alle telefoonnummers van de Belastingdienst makkelijk kunt vinden. Ga hiervoor naar de website www.belastingtelefoon.nl.

Bellen over de belastingaangifte

Via de BelastingTelefoon word je snel doorverbonden naar de belastingadviseurs in jouw eigen regio. Zij kunnen je helpen om het complete proces van de belastingaangifte correct te doorlopen. Zo weet je zeker dat dit altijd goed gaat en hoef je niet bang te zijn om per ongeluk een fout te maken. Zo betaal je dus nooit te veel belasting én is de kans zelfs aanwezig dat je nog een mooi geldbedrag terugkrijgt van de Belastingdienst. Dus heb je weer een blauwe brief in de brievenbus gekregen van de Belastingbrief met de vraag om jouw belastingaangifte e doen? Twijfel dan niet en neem telefonisch contact op via de Belastingtelefoon.

Vragen over andere belastingzaken?

Natuurlijk kun je het hele jaar door met de Belastingdienst contact opnemen. Op ieder moment kun je namelijk te maken krijgen met belastingzaken. Ga je bijvoorbeeld op vakantie naar het buitenland en wil je veel contant geld meenemen? Is er een familielid overleden en ontvang je een grote erfenis? Of heb je een nieuwe auto gekocht en moet je wegenbelasting betalen? Over zulke zaken kun je altijd bellen met de Belastingdienst voor meer informatie. Bekijk snel de website van de Belastingtelefoon om te bellen naar het juiste telefoonnummer.