Een hoge positie door te adverteren in Google

Voorkom dat je potentiele klanten misloopt…

Heb jij een onderneming maar wordt je niet goed gevonden via het internet? Dat kan komen doordat je verder dan de eerste pagina van Google staat. Het is bewezen dat veel mensen niet verder klikken dan de resultaten die op de eerste pagina van Google worden gegeven. Veel mensen kiezen dan voor een andere zoekterm om op die manier dan toch bij hetgeen terecht te komen waarnaar zij opzoek zijn. Conclusie is dus dat je veel potentiele klanten misloopt omdat je bijvoorbeeld op de derde pagina van de zoekresultaten staat. Heb jij de capaciteiten om te investeren in een goede positie in Google? Dan is SEA echt iets voor jou!
Als je niet veel verstand hebt van SEA, dan is het verstandig om de hulp van een SEA specialist in te schakelen. Een SEA specialist weet namelijk als geen ander hoe je een goede advertentie maakt en hoe je de kosten per klik zo laag mogelijk houdt (hierover later meer).

Waar staat SEA voor?

SEA staat voor zoekmachine adverteren. Dit houdt in dat je adverteert in Google. Hierdoor verschijnt jouw pagina rechtsboven aan of bovenaan de “normale” zoekresultaten. Dit is dus een snelle en gemakkelijke manier om een hoge positie in de zoekresultaten te realiseren. Het is namelijk een minder tijdrovende manier om bovenaan te komen dan SEO. Bij SEO schrijf je veel teksten om bovenaan te komen, bij veel concurrenten kan dit ontzettend lang duren. Echter is SEO een kosteloze manier om beter gevonden te worden, dit is bij SEA niet het geval. Bij SEA betaal je namelijk kosten per klikt. Op het moment dat iemand op jouw advertentie klikt dan betaal je dus een bepaald bedrag. De advertenties van SEA is een soort veiling, degene die de beste advertentie heeft en de hoogste kosten per klik, dan kom je hoger te staan dan personen die dit niet doen. Om dit op de juiste manier te doen, is het verstandig om een SEA specialist in te schakelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *