Hetzelfde gevoel als een vakantie in Oostenrijk? Kies voor een blokhut

Iedereen kent het beeld wel van een (wintersport)vakantie in Oostenrijk. Overal waar je kijkt zie je de bekende naaldbomen bedekt met een enorme laag sneeuw erop. Ook de bergen en heuvels zijn bedekt met sneeuw. In deze sneeuw en tussen de naaldbomen vindt u vaak een prachtige grote houten blokhut of lodge. Als we binnen kijken in deze houten blokhut hangt er vaak een gezellige warme sfeer met mensen die gezellig om de grote haard zitten met een warm kop koffie of warme chocolademelk. Ook is het mogelijk deze gezellige sfeer thuis te hebben in uw eigen houten blokhut!

De klassieke uitstraling van een blokhut

Iedereen herkent deze klassieke houten blokhutten wel. De klassieke houten blokhutten zijn makkelijk te herkennen aan het blokhut-systeem waarbij de hoekverbindingen van de blokhut uitsteken. De uiteinden van de balken vallen iets over elkaar heen. Vaak hebben deze houten blokhutten een prachtig zadeldak. Echter is het vaak ook mogelijk dat een houten blokhut een plat dak heeft waardoor de uitstraling wat moderner is dan de klassieke uitstraling met het zadeldak.

Creatieve invullingen voor uw houten blokhut

Een invulling voor uw houten blokhut is uiteraard het gebruiken van uw blokhut als lounge om hetzelfde gevoel van een Oostenrijkse vakantie na te bootsen. Denk hierbij aan de klassieke elementen zoals een grote haard en een grote hoekbank om gezellig met elkaar warm te genieten van het winterse weer. Echter zijn er ook andere invullingen voor het gebruik van uw houten blokhut als u deze in uw tuin plaatst. Denk bijvoorbeeld het gebruik van uw houten blokhut als werkruimte zodat u in alle rust thuis kunt werken. Ook is het mogelijk uw blokhut zo in te richten dat deze te gebruiken is voor uw kinderen als speelruimte. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor het gebruik van uw houten blokhut zonder dat deze de klassieke uitstraling zal verliezen in uw tuin.

Lugarde heeft een groot assortiment aan houten blokhutten. Neem een kijkje op de website www.lugarde.nl om het assortiment te bekijken of maak gebruik van de 3D-configurator van Lugarde om uw eigen blokhut zelf samen te stellen naar uw wens. Ook kunt u contact opnemen met één van Lugarde’s dealers die u ook kunnen helpen met het verwezenlijken van uw houten blokhut zodat u het gevoel van ene Oostenrijkse vakantie naar uw tuin kunt brengen.