Geïnteresseerd in een heftruckcertificaat in Eindhoven?

Heftruckcertificaat halen in Eindhoven

Ben je woonachtig in Eindhoven of in de omgeving? En wil je graag een eigen heftruckcertificaat halen? Volg dan een heftruckopleiding en haal je heftruckcertificaat in Eindhoven. Het is algemeen bekend dat een heftruck besturen niet zomaar iets is wat je eventjes doet, het vergt namelijk veel kennis en ervaring. De vaardigheden zijn alleen aan te leren met een heftruckopleiding in Eindhoven. Tijdens de heftruckopleiding wordt er veel aandacht besteed aan zowel de theorie als de praktijk. De instructeurs besteden daarnaast ook veel persoonlijke aandacht aan jou als cursist zodat er geen sprake is van eventuele onduidelijkheden. Daarnaast hebben de instructeurs al jarenlange ervaring met het opleiden van cursisten tot goede heftruckchauffeurs.

Een heftruckopleiding bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte

Alleen kennis over de praktijk of theorie is onvoldoende om een heftruckcertificaat in Eindhoven te kunnen halen. Daarom wordt er zowel een theorie- als praktijkexamen afgenomen en deze dient met een voldoende worden afgerond om het certificaat te kunnen halen. De heftruck dient dus met voldoende praktijkervaring bestuurd te worden, dit wordt gedaan in combinatie met voldoende kennis over de theorie van de heftruck. Tijdens de heftruckopleiding wordt er dus eerst aandacht besteedt aan de praktijk en vervolgens wordt er aandacht besteedt aan de theorie.

Een heftruckcertificaat in Eindhoven verlengen?

Na het examen kan het heftruckcertificaat gehaald worden, deze is vijf jaar geldig. Na deze vijf jaar kan het heftruckcertificaat in Eindhoven nogmaals met vijf jaar verlengd worden door een herhalingscursus te volgen. Het heftruckcertificaat kan onbeperkt elke vijf jaar worden verlengd. Tijdens deze herhalingscursus zal je op de hoogte worden gebracht van alle nieuwe ontwikkelingen in de intern transportwereld. Denk hierbij aan nieuwe veiligheidsvoorschriften of nieuwe manieren van het besturen van een heftruck waardoor de veiligheid op de werkvloer nog meer kan worden verbeterd en gewaarborgd.