Geef je loopbaan een boost dankzij de volgende opleidingen

Loop je vast bij je huidige baan en wil je jezelf uitdagen? Dan zijn er een aantal opleidingen die jouw carrière in bijna ieder werkveld een boost kunnen geven. Of je nu wilt omscholen of jezelf extra wilt uitdagen bij je huidige baan; er zijn altijd mogelijkheden en er is geen excuus om niet te blijven leren! Wij vertellen je graag meer over twee opleidingen die altijd goed staan op jouw CV of je kunnen helpen bij het krijgen van een promotie.

Boost je loopbaan met een cursus of opleiding

Je kunt gemakkelijk je loopbaan boosten door een cursus of opleiding te volgen. Dit kan een korte cursus zijn om beter te worden in je huidige functie of natuurlijk een complete opleiding om jezelf om te scholen. Of je nu op zoek wilt naar een nieuwe baan of jezelf wilt ontwikkelen in je huidige baan: het is altijd een goed idee om bij te leren. Combineer een opleiding of cursus met je huidige baan om niet je huidige leven te veel hoeven aan te passen. De opleidingen en trainingen worden gegeven door docenten die al jaren ervaring hebben in het desbetreffende vak.

Opleiding combineren met je huidige baan

Heb je het gevoel dat het op je huidige baan steeds saaier wordt en wil je jezelf uitdagen? Dan is een opleiding combineren met je huidige baan wellicht een goed idee. Daag jezelf uit door bijvoorbeeld de eenjarige HBO communicatie te volgen. Deze opleiding voorziet je van een basis corporate communicatie. Daag jezelf uit met cases, discussies en veel opdrachten uit de praktijk. Na deze eenjarige opleiding krijg je een diploma welke geldig is als propedeuse. Wil je na het volgen van deze opleiding omscholen naar een baan in de communicatie? Dan kun je deze propedeuse gebruiken als basis of de complete HBO communicatie volgen.

Korte trainingen volgen

Een training is een goede manier om jezelf te ontwikkelen binnen je huidige job. Er zijn ontzettend veel korte trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw loopbaan. Boost je loopbaan met een korte training van enkele dagen. Staat er een promotie op je te wachten en word je binnenkort manager of teamleider? Dan is een professional scrum master training bijvoorbeeld een goede manier om jezelf voor te bereiden op deze promotie. Of je nu een promotie staat te wachten of niet: effectief werken en leidinggeven is een must bij vrijwel iedere sector.

 

Blijf flexibel doorleren

Je raakt nooit uitgeleerd. Of je nu net begonnen bent met een nieuwe baan of al jaren dezelfde functie uitvoert; een cursus of opleiding naast je baan volgen is altijd een goed idee. Geeft jouw huidige werk je geen voldoening meer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Combineer je werk met een opleiding en daag jezelf uit op nieuwe vlakken. Kies voor een opleiding of cursus waar je nog niks van weet of ga voor een opleiding die binnen jouw huidige werkveld valt. Het is natuurlijk ook mogelijk om met een opleiding of training jezelf door te ontwikkelen in je huidige werkveld.