Een weekend er tussen uit in Overijssel

Lijkt het je heerlijk om er eens een weekend tussenuit te gaan en spreekt de provincie Overijssel je aan? Boek dan een luxe hotel Overijssel om te overnachten. In het oosten van het land zit je helemaal op de goede plek als je houdt van zowel rust als het ondernemen van activiteiten. Er is namelijk van alles te beleven, voor zowel jong als oud. Ben je graag sportief bezig? Of vind je het juist heerlijk om even te relaxen tijdens je weekend weg? Waar je ook behoefte aan hebt, in de Overijsselse provincie vind je het. Ben je benieuwd over welk hotel we het hier hebben? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je alles wat je moet weten.

4 sterren hotel de Wilmersberg

Landgoed en hotel de Wilmersberg is een 4 sterrenhotel, diep verscholen tussen de prachtige Twentse natuur. Het kleine plaatsje de Lutte, waar het hotel te vinden is, ligt vlakbij de Duitse grens. Niet alleen het hotel zelf heeft veel te bieden, maar ook de omgeving speelt hierbij een grote rol. Het is de aangewezen plek om naartoe te gaan wanneer je graag een weekendje weg wil in eigen land. Het Overijsselse hotel biedt alle nodige luxe en comfort dankzij de vele faciliteiten die het te bieden heeft. Zo kun je als gast gebruik maken van de wellnessboutique; voorzien van verwarmd binnenzwembad met jetstream, whirlpool, Turks stoombad, sauna en meer! Ook beschikt het hotel over een golf- en tennisbaan en een culinair restaurant.

Het hart van Overijssel

Lijkt het je wat om eens langs te komen bij dit Overijsselse hotel om te genieten van alle luxe? Je bent meer dan welkom om eens een weekend te komen overnachten. Boek een arrangement naar keuze en wie weet tot snel!

Afbeeldingsresultaat voor luxe overijssel hotel