Een ruime kantoorunit

Wanneer je een opkomend bedrijf bent of echt net aan de start staat om te beginnen, nemen veel eigenaren geen risico met het huren van een pand. Vaak is het een pand om mee op te starten en daarom wil hij of zijn niet aan dure kosten zijn verbonden. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je dit kunt aanpakken.

 Waarom huren?

Het is natuurlijk een van de hoofdzaken binnen de bedrijven. Alles draait om geld. Wanneer je een bedrijf opzet, begin je met een startkapitaal, waarbij je niet exact kunt inschatten wat al je kosten zijn. Het is verstandig, zeker in de beginperiodes, om op je geld te letten. Je moet in deze tijd altijd een kleine buffer hebben, om klappen op te kunnen vangen. Vaak zijn de eerste panden van bedrijven, niet erg groot en beschikken ze ook niet over alle voorzieningen. Denk hierbij aan een vergaderruimte, opslagruimte, balie en ga zo maar door. De bijzaken worden vaak pas later besproken. Eerst moet er geld in het laatje komen en dat is niet direct te beïnvloeden, doordat het pand er mooi uitziet en zo focussen ze zich eerst op de markt. Wanneer je graag een extra ruimte wilt huren voor je pand, is dit zeker mogelijk. Je hebt externe bedrijven, die kantoorunits verhuren. Dit maakt het erg gemakkelijk voor beginnende ondernemers. Het grote voordeel van deze methode is, dat je het erg goedkoop en toegankelijk is om te huren. Je kunt gemakkelijk en snel een kantoorunit op maat laten bestellen. Je kunt ervoor kiezen om het huis te bekijken, of je kiest ervoor om gezamenlijk met een huisbaas te overleggen naar de mogelijkheden. Als je tot een besluit bent gekomen, kun je overgaan tot huren. Meestal is het maandelijks opzegbaar en is er vaak ook ruimte om de unit een slag groter of kleiner te nemen.

Ben je opzoek naar een leuke kantoorunit? Bekijk dan voor meer informatie op de website https://www.bloxopslag.nl/zakelijk/kantoorunits/