Een houten carport met één of meerdere wanden

Heeft u er ooit over nagedacht om een kant van uw carport te sluiten met een wand, om hem mee privé te maken of om uw auto beter te beschermen? Het zal u misschien verbazen dat een extra wand het gebruik van uw carport kan veranderen. Door simpelweg één wand toe te voegen aan uw carport kunt u uw carport makkelijk veranderen naar een tuinlounge. Met een extra wand is uw carport veelzijdig en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.


Een vrijstaande carport gedeeltelijk gesloten


Vrijstaande carports kunnen eenvoudig worden omgebouwd tot een gedeeltelijk gesloten carport of met één of meerdere gesloten zijkanten. Heeft u al een houten carport? Dan kunt u eventueel zelf een houten wand plaatsen. Voor dit doe het zelf project zou u een paar dagen voorbereiding en afweking nodig hebben. Echter kunt u ook kiezen voor een professioneel ontwerp en professionele afwerking. Het is mogelijk om een eigen carport te ontwerpen, de maten die u wilt, de kleuren en of u een vrijstaande carport zonder wanden of met wanden.

 

De beste manier om een carport van wanden te voorzien


Wat is de beste manier om uw carport van wanden te voorzien? Heeft u een houten carport? Kies dan voor hetzelfde materiaal. Op deze manier behoudt de houtstructuur hetzelfde uiterlijk, evenals de nodige privacy en de bescherming voor uw auto. De tweede optie is om een glasschuifwand te plaatsen. Met een glasschuifwand komt er veel licht binnen. Qua ontwerp geven glasschuifwanden een meer eigentijdse uitstraling. Wat u ook kiest, u kunt een veelzijdig tuingebouw ontwerpen.

Wat heeft uw voorkeur? Een carport met wanden of zonder wanden? Bekijk op de website van Lugarde wat voor carport u mooi vindt of design uw eigen carport. www.lugarde.nl