De top 3 mooiste stranden van de wereld

Helaas ben ik er nog niet aan toegekomen om een bezoek te nemen aan deze drie prachtige stranden. Maar dit zijn volgens mij de drie mooiste stranden van de wereld.

Whitehaven Beach (Australië)
Indien je van stranden en verre reizen houdt, houdt dan zeker weten dit prachtige strand in Australië in je achterhoofd. Het kraakheldere water en het witte zand is niet alleen mooi om te zien, maar erin zwemmen des te mooier. Snorkelen en duiken kun je er overigens ook heel erg goed!

Las Cabanas (Filipijnen)
De Filipijnen staan bekend om haar adembenemende kustlijnen. En dat is niet raar als je dit strand eens opzoekt. Las Cabanas ligt aan de Zuid-Chinese Zee in de provincie Palawan en is eenvoudig te bereiken, maar toch relatief onontdekt. Ook hier vind je kraakhelder blauw water, omringt door een en al exotische planten en palmbomen.

Cenang Beach (Maleisië)
Dit prachtige strand ligt gelegen op het nabijgelegen eiland van Maleisië, genaamd Langkawi. Hier zijn eens de opnames geweest van Expeditie Robinson, en dat zegt natuurlijk ook iets. Zij gaan hier niet voor niets opnames maken. Je vindt hier een hagelwit strand met natuurlijk een prachtig blauwe zee.

Dus kijk gauw eens op de webshop van TC WOWkoop je favoriete bikini en boek gauw een vliegticket naar eens van deze prachtige stranden!