Outplacement in Groningen

Heb je nog een baan maar word je met ontslag bedreigd? Outplacement in Groningen kan dan een goede oplossing bieden. Iedereen herkent het wel. Je ziet het even niet meer zitten. Hoe ga je dit thuis vertellen, hoe ga je de rekeningen betalen en hoe gaat het nu verder? Allemaal vragen die door je hoofd heen spoken. Een ontslag krijgen is pijnlijk en je voelt je afgewezen. Er zijn genoeg opties en genoeg nieuwe uitdagingen. Outplacement in Groningen helpt je met het bekijken van de opties en het vinden van de nieuwe uitdaging.

Waarom Outplacement in Groningen

Outplacement in Groningen helpt je met het beantwoorden van vragen over wettelijke verplichtingen of je persoonlijke financiële situatie. Zit jij in een ontslag situatie? Heeft het bedrijf waar je voor werkt een reorganisatie gehad of kunnen jij en je werkgever totaal niet door een deur? Outplacement is de oplossing. Je wordt geïnformeerd over de huidige arbeidsmarkt, voorbereid op een nieuwe baan en stomen je klaar om er succesvol tegenaan te gaan. Je wordt begeleid en geadviseerd bij het vinden van een nieuwe baan of het opstarten van een eigen bedrijf. Hierbij kan je goed gebruik maken van je persoonlijke netwerk. Outplacement in Groningen blijft een optie. Het is geen verplichting.

Proces Outplacement in Groningen

Het proces wat outplacement in Groningen aanhoudt gaat in verschillende stappen. Eerst wordt je ontslag verwerkt. Het is vervelend, maar je wordt geholpen in het proces bij het vinden van een nieuwe baan. Daarna helpen zij jou bij het ontdekken van je eigen kwaliteiten en je skills. Zit je in de goede sector of wil je juist bijscholen voor een andere functie. Zij helpen je bij het opstellen van een goede cv en het voeren van een goed sollicitatiegesprek. Tot slot helpen zij jou bij het vinden van geschikte bedrijven voor een nieuwe uitdaging voor jou. Neem voor meer informatie over outplacement Groningen contact op met Amplooi.